van HarteCoaching


Leven in je Hart

Ervaringen Coaching

“Ariette is authentiek, open, eerlijk, creatieve denker (buiten de kaders) en rustig. Gedreven, vol passie, ze weet wat ze wil. Ik vind haar aanpak heel vernieuwend (wat heel fijn is als je een andere invalshoek zoekt).”

“Ariette heeft een heel bewuste manier van denken en doen. Ze kan mensen tot inzichten brengen.”

“Je bent open en reflecterend. Vriendelijk en integer. Je wekt direct vertrouwen; de basis om een traject in te gaan.”

“Ik bewonder je eigenheid. Je bent sterk en heel creatief en spontaan. Een prettig en open persoon. Je wilt een ander echt helpen ‘verder’ te komen. ”

"Mijn partner en ik waren zoekende en op de één of andere manier kwam ik bij Ariëtte uit en dat voelde goed. Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. Ariëtte heeft handvatten gegeven waar we nu mee verder kunnen en spiegels voorgehouden. Ik ben me een stuk bewuster van mijn hoogsensitiviteit en van dingen die daarbij horen. Ik kan er anders mee omgaan en bepaalde dingen beter accepteren. Deze therapie gaat denk ik wat dieper dan andere therapieën. Het werkt niet alleen maar op je mind, je manier van denken, maar het is een holistische benadering, dus werkt op het geheel. Ik ben heel dankbaar dat ik bij van HarteCoaching terecht ben gekomen en had het niet willen missen. Ik ben er rijker door geworden. Ariëtte is gewoon een heel mooi en prettig persoon en dat doet ook veel; het is toch erg belangrijk wie je tegenover je hebt zitten. Ik vind het heel knap hoe ze altijd weer de goeie weg weet te vinden om mij wel te confronteren maar zodanig dat het goed binnenkomt. Ze blijft altijd rustig en dat is gewoon heel fijn."

“Ariette heeft een hele open houding naar de wereld, naar mensen. Ze is authentiek en oprecht betrokken. Geen doorsnee coach, want dat vult ze naar eigen inzicht en creativiteit in; haar Hart volgend. Heel fijn om als voorbeeld te zien in de praktijk!”

“Kleurrijk, begaan, empathisch, onbevooroordeeld. Het is zo fijn om te merken dat je er mag zijn zoals je bent.”

“Bevlogen. Creatief. Een duidelijke visie op coaching en daarin heel eigen.”

“Ariette is een ondersteunende coach: Creatief met een warm hart. Een positieve geest. Die eigen energie benut ze om anderen dat ook (mee) te geven. Juist bij mensen die ‘een deukje’ opgelopen hebben of weinig zelfvertrouwen hebben past haar liefdevolle houding. Ze past eigenlijk bij alle leeftijden omdat ze het echt vanuit haar hart doet.”

“Je bent erg gedreven én straalt rust en vertrouwen uit.”

“Kleurrijk. Verbindend. Zowel met de ander als met wat iemand in zich heeft en daarmee de weg naar eigenheid zichtbaar makend. Met name mensen die de moed hebben om thuis te komen in zichzelf passen bij haar. Ariette heeft diepgang en oprechtheid, wat blijkt uit de vragen die ze stelt en de interesse die ze altijd toont.”

“Een coach die anderen helpt hun dromen waar te maken.”

“Betrokken. Creatief (in denken). Zorgvuldig. Erg fijn als je een duwtje nodig hebt om te komen tot een volgende fase in je leven.”

“Ariette heeft veel kwaliteiten. Ze is op talent gericht en denkt buiten de geijkte kaders. Goed in het helpen van vinden van de interne balans en levensgeluk en in het stimuleren van mensen zichzelf daarin verder te ontwikkelen. Gedreven met een passie voor mensen en hun Zijn. Creatief en vernieuwend.”

“Creativiteit, vriendelijkheid, eerlijkheid en echtheid zijn de eerste woorden die in me opkomen om Ariette te omschrijven.”

"Ariëtte is de ideale sparringpartner als het gaat om de zaken weer even op een rijtje te krijgen in drukke tijden. Even weer 'back to basics'. Haar feedback is straight forward waar je direct profijt van hebt in je dagelijkse routine."

"De werkwijze van Ariëtte sprak me erg aan. Coaching benaderd vanuit je hart en wat voor jou belangrijk is. Daarnaast was ik 'stiekem' ook wel benieuwd naar wat healing voor me zou kunnen brengen. Hoewel ik in eerste instantie een beetje sceptisch hier tegenover stond.. Na de intake met Ariëtte was ik helemaal overtuigd. Na het fijne gesprek samen met de korte healing (die ik heel spannend vond) stond ik weer open voor alles om me heen. Ik voelde me helemaal ontspannen en stond letterlijk weer met beide benen op de grond. Een paar sessies verder kom ik steeds dichter bij mezelf. Hoewel het soms erg confronterend is, vind ik steeds meer rust en nieuwe energie, geniet ik weer van de kleine dingen en komen mooie en nieuwe dingen op mijn pad."

"De rust die over mij kwam tijdens en na de sessie voelde zo fijn, dat ik dagen erna nog terugverlangde naar dat gevoel. En ik kon daar in gedachten ook naar teruggaan. Ik ben in de loop der jaren ver van mijn eigen gevoel verwijderd geraakt. Rationeel denken, hard werken, bewijzen dat je wat waard bent, aan verwachtingen voldoen. Dat deed ik en ik vereenzelvigde mij ermee. Tot het punt dat ik eigenlijk niet meer wist wie ik ben en wat ik zelf diep van binnen wil en nodig heb. Sinds de sessies met Ariëtte merk ik dat ik minder snel oordeel over gebeurtenissen en situaties, niet alles direct in goed of fout probeer te kwalificeren, dat ik niet meteen van mijn stuk gebracht ben als er iets onverwachts gebeurt, en dat ik minder “moet” van mezelf. Het innerlijke vertrouwen in mijzelf, in mijn kern groeit waardoor ik minder vorm nodig heb om er te zijn. Een bijzondere gewaarwording voor een grafisch ontwerper … De verwondering – die ik dagelijks bij mijn zoon van zes zie – wint weer terrein. Wat een rijkdom."

"Ik voelde me meteen bij ons eerste contact op mijn gemak. Ariëtte is een persoon die door zeer goed te luisteren mijn problemen heeft weten te analyseren en ze heeft de methoden gebruikt die het beste daarbij passen. Ik heb van haar serieuze en persoonlijke begeleiding gehad, waar ik daadwerkelijk wat mee kon."

"Ariëtte’s houding is rustig, ze liet mij in mijn waarde en nam mij serieus. De methoden vond ik verrassend; ik werd zo ‘gedwongen’ om anders naar mezelf te kijken. Ook heeft het mij geholpen mijn handelen inzichtelijk te maken. Door op deze manier zelf actief aan de slag te gaan is het meer dan alleen maar een gesprek. Het heeft me een andere manier van denken opgeleverd. Ariëtte geeft vertrouwen. Ze kijkt goed naar de persoon die voor haar zit en geeft een aanbod op maat."

Ervaringen workshops en trainingen

"Voor mij was het een bijzondere avond en ervaring. Het duurde even voordat ik geland was. De rust, stilte en de woorden schieten te kort, bleven lang aanwezig. Ik ben nog aan het nagenieten. Dankbaar dat ik er aan deel mocht nemen. Bedankt voor de mooie meditaties."

"Dank je voor het neerzetten van deze energie en dat je ons meenam op reis naar de bron. Namaste."

"genoten bij de workshop 'Moeiteloos mediteren' super fijn begeleid door Ariëtte Loeffen. Lekkere praktische oefeningen die dagelijks tijdens je werk of thuis kunt toepassen. Daar houd ik van. Ben je net zoals ik ook niet van een uur stil 'zen' zitten zijn, maar wil je het moeiteloos kunnen integreren in je dagelijkse praktijk, neem dan een kijkje op haar website."

"Een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen en groeien! Ik heb deelgenomen aan één van de eerste workshops van ' van Hartecoaching' en ik kan deze van Harte aanbevelen! Ik ken Ariette als een bevlogen coach én mens. De workshop smaakte naar meer en haar inzichten zijn inspirerend."

"tijdens haar workshop zag ik dat zij door haar oprechte en warme interesse de wensen van de deelnemers kan verbinden met hun talent en creativiteit. Op een leuke en leerzame manier zet zij je aan het denken over je eigen (en vaak verzonnen) belemmeringen."

"Wat heel goed was in de training is de rust die Ariëtte uitstraalt, haar kennis (ze beheerst het onderwerp echt), haar betrokkenheid en oordeelloosheid."

"Dat die fijne opgebouwde energie aldaar, mag stromen over Pachamama"

"De meditaties hebben heel veel met me gedaan. Ik voelde me heel rustig en ontspannen daarna. Die hele week heeft het doorgewerkt. En ook nu nog voel ik het..."

"Ik heb er geen woorden voor...Het was zo mooi en ging zo 'diep'... dankjewel"

"Wat mooi zeg...Zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt. En alles wat jij noemde, noemde je op het moment dat ik het voelde...heel bijzonder dit."

"Ik vond de kristalavond heel bijzonder en zal ook zeker nog eens bij je meditaties langskomen."

"Wauw, het voelde heel fijn en heel bijzonder. En al voordat jij 'spiraalbeweging' noemde, voelde ik die beweging in mijn lichaam."

"Dank je Ariëtte het werkt nog steeds door, super"

Ervaringen de BronReis©☆

"Dít heb ik al die jaren gezocht...ik wíst dat het 'er' was maar wist niet hoe ik het kon vinden...dankjewel dankjewel dankjewel..."

"De behandeling bij jou heeft veel met mij gedaan. Ik was erna doodmoe en heb de dag erna heel rustig aan gedaan. Er is van binnen wat veranderd; er is een bepaalde rust en dat voelt heel fijn. Ik vind jouw manier van werken ook heel bijzonder en ben je erg dankbaar."

"Een prachtige 'Reis'. Het veranderde mijn beeld op mezelf. En het werkt nog steeds door!"

"Voordat we begonnen vond ik het best spannend. Je moet je toch volledig durven over te geven. Maar de veilige en prettige setting zorgden er al snel voor dat ik me kon laten meevoeren op een prachtige reis. De rustige stem en begeleiding zorgden hier mede voor. Hierdoor was ik in staat dingen te zien in een totaal ander perspectief."

"Ik heb mijn ware Grootsheid nu ervaren. Ik wist al dat ik niet mijn gedachten en gevoelens of mijn lichaam ben maar handelde daar kennelijk onbewust nog wel vaak naar... Nu heb ik letterlijk ervaren dat ik veel en veel meer ben. Zo bijzonder..."


Ervaringen healing

"Tijdens de sessie kwam ik in een soort ander bewustzijnsniveau terecht. Een soort niets-land. Ik werd 1 met de ruimte, de wereld en met jou (Ariëtte), er was geen verschil meer, alles was die ruimte…ik zat niet in mijn lijf maar mijn lijf zat in mij en alles was volkomen goed zoals het was, alles was volkomen stil en vredig. En dat op moment is er iets voor altijd in mij veranderd."

"Wat een heerlijke gewaarwording deze sessie bij Ariëtte. Als ik terug denk aan de sessie en de tijd erna dan denk ik aan het heerlijke relaxte rustige, zware gevoel. Het ‘zijn’ in het NU. Dat was en is super. Ik merk ook nu, het is inmiddels bijna twee weken later, dat ik zelf in staat ben om het gevoel voor 80% weer op te roepen."

"Normaal als ik mijn ogen dicht doe zie ik enge dingen, maar nu niet. Ik zag geen zwart, maar het was leuk. Het voelde wel fijn ook. Mijn ogen gingen trillen en ik ging wiebelen. Ik denk dat ik vanavond wel lekker ga slapen en de wc durf door te trekken als ik ’s nachts ben geweest." (Viel bijna staand in slaap binnen 2 minuten nadat de sessie was begonnen). Meisje, 7 jaar

"Na de eerste sessie gaf deze jongen aan dat hij zich nog nooit zo fijn had gevoeld als op dat moment: “Ik voel me altijd druk, maar nu …. pffffff”… (hij maakte er een beweging bij alsof hij - bijna als een ballon - leegliep). De keer erna gaf hij aan: “Ik ben na de vorige keer veel rustiger in mijn hoofd.” Meteen na de 3e sessie zei hij: “Het staat stil in mijn hoofd.” Tijdens de 4e sessie, anderhalve maand na de 1e sessie, geeft hij aan dat het al veel beter gaat. “Ik heb bijna geen nachtmerries meer en ik word veel minder vaak boos. Ik heb minder onrust in mijn hoofd.” Wel heeft hij op dat moment een pijn die van zijn hoofd door zijn nek gaat. Hij denkt dat dat tijdens het sporten is gebeurd. Vóór de sessie krijgt de pijn een 6. Na de sessie een 1. De keer erna, de laatste sessie komt hij weer met een pijnklacht, opgelopen tijdens een schoolreisje. De pijn krijgt vooraf een 8. Op een gegeven moment (nog geen 10 minuten later) zegt hij: “Het is weg" Jongen, 9 jaar

"P. heeft aan zijn rechterzijde, vanaf zijn schouder tot onderaan zijn tenen, ernstige tot zeer ernstige spasmen. Deze zorgen ervoor dat hij zijn vingers alleen maar krom kan hebben, dat hij zijn arm niet kan ontspannen, dat hij wat moeite heeft met lopen en dat zijn tenen soms volledig krom staan, wat een heel naar gevoel is, zo geeft hij voor de sessie aan. Op deze verkrampingen heeft hij geen invloed. Van de kramp in zijn hand en arm heeft hij voorafgaand aan de sessie erg veel last. Op een schaal van 0 tot 10 (waarbij 10 staat voor 'n onhoudbare pijn/klacht/spanning) geeft hij de klacht maar liefst een 8. Na een korte sessie is dit cijfer gedaald naar een 3. P. geeft aan dat hij meer bewegingsvrijheid en ontspanning ervaart in zijn hand en zijn arm rechts. In de erop volgende week schrijft hij:“[...] Ik merk dat ik geen last meer heb tijdens bepaalde bewegingen van mijn arm en schouder. Dus nogmaals hartelijk bedankt voor de behandeling. [...]”.Enkele weken na de behandeling is de verbetering nog steeds aanwezig."

"Ik voel me nu stukken beter dan een paar dagen geleden nog. Opgelucht en ‘lichter’. Ik heb ook veel minder pijn. Ik ben er echt heel blij mee."

"Na die reconnective sessie heeft (...meisje van 8...) de hele zomer geen last meer gehad van haar buik."


Ervaringen YouTube video's

Op mijn YouTube laten mensen ook commentaren achter. Indien je daar nieuwsgierig naar bent raad ik je aan daar een kijkje te nemen. Ik zal er hier eén plaatsen:

"Looking forward to more video connections from you. I see many videos, but you have a rare quality of letting people connect with your eyes, heart and soul. Just seeing you speak and relate by heart brought mee to tears. Us starseeds are lonely and just a few heartfelt words of wisdom and guidance, acceptance and love just speaks volumes. I just have to say thank you"