van HarteCoaching


Leven in je Hart

ervaringen Kristal Licht Codes

"De meditaties hebben heel veel met me gedaan. Ik voelde me heel rustig en ontspannen daarna. Die hele week heeft het doorgewerkt. En ook nu nog voel ik het..." (deelnemer Kristal Licht Codes 2017)

"Voor mij was het ook een bijzondere avond en ervaring. Het duurde even voordat ik geland was. De rust, stilte en de woorden schieten te kort, bleven lang aanwezig. Ik ben nog aan het nagenieten. Dankbaar dat ik er aan deel mocht nemen. Bedankt voor de mooie meditaties." (deelnemer Kristal Licht Codes 2017)

"Dank je voor het neerzetten van deze energie en dat je ons meenam op reis naar de bron. Namaste" (deelnemer Kristal Licht Codes 2017)

"Ik heb er geen woorden voor...Het was zo mooi en ging zo 'diep'... dankjewel" (deelnemer Kristal Licht Codes 2017)

"Wat mooi zeg...Zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt. En alles wat jij noemde, noemde je op het moment dat ik het voelde...heel bijzonder dit." (deelnemer Kristal Licht Codes 2017)

"Ik vond de kristalavond heel bijzonder en zal ook zeker nog eens bij je meditaties langskomen." (deelnemer Kristal Licht Codes 2017)

"Wauw, het voelde heel fijn en heel bijzonder. En al voordat jij 'spiraalbeweging' noemde, voelde ik die beweging in mijn lichaam." (deelnemer Kristal Licht Codes 2017)