van HarteCoaching


Leven in je Hart

KRISTAL LICHT Codes

KRISTAL LICHT CODES

zie de AGENDA voor de diverse KRISTAL LICHT CODES activaties en transmissies en een VROUWENWEEKEND

video KRISTAL LICHT CODES

In bovenstaande YouTube video leg ik meer uit over het HOE, WAT en HOEZO van de KRISTAL LICHT CODES die ik nu door mag geven. En in onderstaande video vind je een compilatie van de bijeenkomsten i.h.k.v. de Magdalena Kristal Licht Codes te Venray. Waarschijnlijk komen er nog wel meer mooie Kristal Licht video's, dus abonneer je gerust om altijd up-to-date te blijven. Check ook mijn Engelstalige YouTube kanaal eens waar nog VEEL MEER video's op te vinden zijn!

Kristal Licht Codes

MAGDALENA 𝗞𝗥𝗜𝗦𝗧𝗔𝗟 𝗟𝗜𝗖𝗛𝗧 𝗖𝗢𝗗𝗘S

(data bijeenkomsten zie agenda)

TRANSMISSIE – ACTIVATIE – MEDITATIE – HEALING

voor HERINNERING en HERKRACHTIGING


~ DELEN mag!! Graag zelfs ~
Tijdens deze bijeenkomsten zal Ariëtte Love Loeffen geleide meditaties, diepgaande activaties en Lichttransmissies geven in het kader van de ‘MAGDALENA KRISTAL LICHT CODES’.
We reinigen ons veld energetisch, werken met klank, lichttaal en -tonen en verbinden vanuit ons Hart met elkaar, met moeder Aarde en met de Bron van al wat Is, we openen ons voor en ontvangen de codes om ze vervolgens te verANKHeren in onszelf en het Gaia- en Kristalraster.

Onlangs vonden er diverse drukbezochte bijeenkomsten in het kader van de Magdalena Kristal LICHT CODES plaats in Venray.
De energie in de ruimte was iedere keer voelbaar hoog en de reacties die mensen me dagen naderhand stuurden raakten me diep.

Wat een prachtige transformaties hebben er plaats mogen vinden… En dat geeft zoveel innerlijke ruimte en vrijheid!

De Magdalena codes ondersteunen in het versterken van onze innerlijke Oorspronkelijk/Goddelijk Vrouwelijke energie. Dit geldt voor zowel vrouwen als mannen.

De mensheid is ergens in het verleden uit balans geraakt. We zijn collectief doorgeschoten in het belangrijk maken van vervormde mannelijke waarden (zoals winnen ten koste van een ander, machtsmisbruik, ratio boven hart, het uitputten van de aarde t.b.v. eigen gewin, etc.). Hier lag onze focus. Bepaalde typisch vrouwelijke energieën zijn ondergeschikt geraakt. Men deed er vaak minachtend over. Denk niet dat dit alleen nadelig is geweest voor vrouwen. Ook mannen hebben hieronder geleden. Onrealistische verwachtingen vanuit ‘de maatschappij’ werkten verlammend voor allen, jongens en meisjes moesten van jongs af aan bepaalde rolverwachtingen voldoen om erbij te horen. Gevolg: We konden niet onsZelf zijn…
En zolang je jeZelf niet kunt zijn kunnen onmogelijk al jouw aangeboren talenten of giften naar buiten of tot uitdrukking komen.

Gelukkig verandert er veel in de maatschappij, zeker wat dit betreft. Deze Lichtfrequenties ondersteunen in het herstellen van onze innerlijke balans. Na deze bijeenkomsten volgen er nog andere bijeenkomsten, zoals die waarin de focus ligt op het herstellen van de Oorspronkelijk Mannelijke energie (i.h.k.v. 'Yeshua Christ-All Licht' codes en activaties, eerst een lichttransmissie op afstand/etherisch op 3-3 - hier wordt een apart evenement voor aangemaakt waarvoor je kan intekenen - en dan op 30-3 te Venray - ook hiervoor komt een Facebook evenementspagina).

Waarom is Zij, Maria Magdalena, juist nu zo van belang?... Voor veel aanwezigen op de afgelopen bijeenkomsten was EN is het voelbaar waarom... Het is GROOTS wat Ze brengt, en als je ermee in aanraking komt Herken je het...
Haar Missie is Liefde. Liefde belichamen. Liefde Zijn. De Oorspronkelijke /Goddelijke Liefde. In aardse uren heeft Ze lang moeten wachten voordat Ze gehoord werd door velen.
Gelukkig kent de Ziel geen tijd… en inmiddels is het zover dat meer en meer mensen een JA voelen bij wat Zij brengt, zich hierin herkennen en zich ervoor willen openstellen.

De codes waarmee we werken, werken in op ons hele fysieke en energetische stelsel - en met name ook op ons Hart - en opent zo de weg tot meer gaan leven vanuit dit Centrum, beter afgestemd op de hogere frequenties in deze ‘Nieuwe Gouden Tijd’ op de ‘Nieuwe Aarde’.
Het proces ondersteunt ons om meer in onze Kracht te staan, in ons HEEL-ings- en ÉÉNwordingsproces; in het aanboren van meer innerlijke vrede. Meer Vrede in onszelf leidt tot vrediger met elkaar en met situaties omgaan.


Geef je tijdig op zodat je verzekerd bent van deelname! Er zijn nu al twee UITVERKOCHTE bijeenkomsten geweest namelijk!

foto door my Love, Rob in het Veld-Loeffen, genomen in een heilige grot te Katharenland waar de Magdalena en Yeshua energie heel erg voelbaar is en als steeds bij een bezoek daar veel in mij geactiveerd werd… ♥

xx Ariëtte Love Loeffen-in het Veld xx

Wil jij een workshop in jouw omgeving of centrum?

Als je een groep van minimaal 6 betalende personen bij elkaar hebt kom ik graag jullie kant op. Stuur me een bericht om meer te weten te komen en te overleggen.

klik hier voor de link naar de evenementspagina op Facebook

Rainbow Crystalline Light Codes

een Video als voorproefje op wat je o.a. tijdens een Kristal Licht Codes bijeenkomst kunt verwachten...

Kristal Licht Codes Activatie

Inmiddels heb ik op diverse plekken in Nederland mogen werken met de activatie van de Kristal Licht Codes. Deze werden allemaal erg goed bezocht werden én we hebben hele mooie reacties gekregen over wat mensen tijdens de bijeenkomst voelden en ook erna ervaren hebben. (Daarover lees je hieronder nog wat meer).

Tijdens de bijeenkomsten co-creëren we gezamenlijk een Krachtig veld van Licht waarin we ons volledig open kunnen stellen voor deze Kristal Licht Codes. 

De bijeenkomst is grofweg ingedeeld in 2 delen. We beginnen met ons af te stemmen. In het Hier & Nu zijn. 

Dan leid ik een eerste meditatie die erop gericht is de chakra's en alle lichamen (van fysiek tot in alle auralagen) diep te reinigen. Dit reinigen is nodig om ons 'systeem' (het geheel van lichaam, geest en ziel) zo vrij mogelijk te maken zodat we deze nieuwe frequenties optimaal in ons op kunnen nemen. Wat optimaal is verschilt per persoon; de ene persoon heeft nou eenmaal nog meer 'ruis op de lijn' dan de ander. Iedereen zal dus ook een andere ervaring opdoen, tijdens de bijeenkomst zelf en ook tijdens het integratieproces daarna. 

Tijdens het tweede deel gaan we dan echt aan de slag met de Kristal Licht Codes. De Kristal Licht Codes zijn nieuw. Ik heb doorgekregen dat ik met deze codes moest gaan werken en ze mocht gaan initiëren en activeren bij de zielen die daar nu aan toe zijn tijdens hun evolutie- en ascentieproces.

De Kristal Licht Codes hebben een hele hoge frequentie, ofwel een hele hoge energie, die niet 'van hier' is. Ze komen rechtstreeks vanuit 'de 'Bron'. Tijdens de meditatie / activatie leid ik jullie hier dan ook naartoe. Vervolgens stromen de codes je 'systeem' in en activeren daar o.a. DNA-deeltjes die voorheen 'slapend' waren. Dit leid ertoe dat meer van jouw potentie wakker gemaakt wordt. Als gevolg hiervan zul je meer van jouw mogelijkheden gaan ontdekken en dus ter beschikking krijgen. In die zin ondersteunen de Kristal Licht Codes je in het proces van meer van jezelf Ont-Wikkelen; en hoe meer wikkels je afpelt, hoe meer van je gaves aan de oppervlakte komen en ook hoe meer Licht je door je 'kanaal' kan laten stromen, waardoor jij anderen weer beter kan ondersteunen in hun proces. Door wat jij jezelf geeft en laat zijn ben je dus een belangrijke schakel in datzelfde (ascentie)proces voor anderen, zelfs als je niet professioneel op dat gebied met anderen werkt. Door het energieveld wat in jou verandert word jij een wandelend hoog frequent 'veld' dat in een ander - die daaraan toe is - 'iets' wakker zal maken, gewoonweg doordat jouw 'veld' (aura) in contact komt met dat van hen. En zo brengen we elkaar gezamenlijkj naar de Nieuwe Realiteit van Hoger Bewustzijn op de Nieuwe Aarde. 

Wil jij dit bij jou in de buurt? Informeer naar de mogelijkheden!

Kristal Licht Codes info algemeen

In deze Nieuwe Gouden Tijd is de aarde - en zijn wij als mensheid - bezig te evolueren. Het hele universum verhoogt in frequentie. De aarde gaat daarin mee. Wij mensen trillen hier ook op mee.

Ariëtte Loeffen-in het Veld is een Lichtgids die als kanaal bepaalde ‘technieken’ door mag geven die ondersteunend zijn in het gemakkelijker (leren) afstemmen op deze andere frequenties. Dit helpt ons in ons helings- en eenwordingsproces (HEEL-ingsproces).

Op deze bijeenkomsten mag Ariëtte een activatie geven in het kader van ‘Kristal Licht Codes’. Dit werkt onder andere in op ons Hart en opent zo de weg tot meer gaan leven vanuit ons Hart. Dat is immers wat van ons gevraagd wordt in de nieuwe Gouden Tijd: ons Hart volgen en van daaruit keuzes maken; ons Hart het Centrum laten zijn dat ons leidt. Deze Kristal Licht Codes worden 'gedownload' nadat wij ons kanaal gezamenlijk geopend hebben. We co-creëren hierin als groep en met de opgestegen Meesters en andere Lichtwezens.

Ariëtte heeft inmiddels al jarenlang een eigen praktijk in Venray (voorheen in Almere en Utrecht) en reist de hele wereld rond om er, op verzoek, sessies en bijeenkomsten te houden (van Hawaii tot aan Bali). Zij heeft jarenlang wekelijkse en maandelijkse Lichttransmissies gegeven waaraan DUIZENDEN mensen van over de hele wereld hebben deelgenomen. Ariette is o.a. opgeleid tot professioneel maatschappelijk werkster, en coach, maar heeft er een aantal jaren geleden voor gekozen haar leven volledig te wijden aan dit ‘Lichtwerk’, deze 'Licht diensten'.

Enkele jaren geleden werd zij geïnitieerd in het werken met de 6D Chakra Kristal Activaties (waarover hier meer te lezen is). Zij was één van de eerste twee personen die dit verder mochten gaan geven. Ondertussen heeft zij dit bij vele mensen in 2 opeenvolgende 1-op-1 sessies mogen activeren - zowel in Nederland als daar buiten - en deze mensen hebben in hun ontwikkeling MEGA sprongen gemaakt.

meer over Ariëtte op Facebook (zie ook onderaan voor overige social media): Ariette Loeffen en Ariette Love of Instagram: ariettelove444 en arietteloeffen

ook Kristal Licht Codes bij jou in de buurt?

Voel je een grote JA, daar wil ik bij zijn maar lukt het je niet vanwege de afstand of de data? Informeer gerust naar opties. Stuur me een mailtje en ik zal z.s.m. reageren.

Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn.

Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn.

Het is ons licht, niet onze schaduw, dat ons het meest beangstigt.

We vragen onszelf

Wie ben ik om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?

Maar, wie ben jij om dat niet te zijn?

Je bent een kind van God.

Je onbelangrijk voordoen bewijst de wereld geen dienst.

Er is niets verlichts aan je klein maken opdat andere mensen zich bij jou niet onzeker zullen voelen.

We zijn allemaal bedoeld om te stralen als kinderen.

We zijn geboren om de glorie van God die in ons is te openbaren.

Die is niet alleen in sommigen van ons;

Die is in iedereen!

En als wij ons licht laten stralen, geven we onbewust andere mensen toestemming om hetzelfde te doen.

Als wij van onze eigen angst bevrijd zijn,

Bevrijdt onze aanwezigheid vanzelf anderen.

~ Marianne Williamson ~