van HarteCoaching


Leven in je Hart

Violet Kristal Licht Codes

Meld je NU aan voor VIOLET KRISTAL LICHT CODES

Op veler verzoek vindt er wederom een Meditatie-Activatie avond plaats. Vrijdagavond 14 december. Lees hieronder meer of meld je meteen aan zodat jouw plek verzekerd is.

Kristal Licht Codes

𝗩𝗜𝗢𝗟𝗘𝗧 𝗞𝗥𝗜𝗦𝗧𝗔𝗟 𝗟𝗜𝗖𝗛𝗧 𝗖𝗢𝗗𝗘𝗦
14 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳 2018 𝘝𝘌𝘕𝘙𝘈𝘠 𝟭𝟵.𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿 – 𝟮𝟭.𝟯𝟬 𝘂𝘂𝗿

𝘪𝘯 ‘𝘷𝘳𝘰𝘶𝘸𝘦𝘯𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶𝘮’ 𝘌𝘝𝘈 (𝙙𝙚𝙯𝙚 𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙞𝙨 𝙩𝙤𝙚𝙜𝙖𝙣𝙠𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙫𝙧𝙤𝙪𝙬𝙚𝙣 𝙚́𝙣 𝙢𝙖𝙣𝙣𝙚𝙣)

Tijdens deze bijeenkomst zal Ariëtte geleide meditaties en een Diepgaande Lichttransmissie geven genaamd ‘VIOLET KRISTAL LICHT CODES’. We reinigen onze chakra's energetisch, werken met klank en verbinden met name met ons Hart.

Het Violette licht ondersteunt ons in de transmutatie van oude energie die niet meer dienend is. Aan het einde van dit jaar maken we zo gezamenlijk ruimte vrij voor de verwelkoming van meer Kristallicht in onze cellen.
De activatie werkt in op ons hele ‘systeem’ (lichaam, geest) - en met name ook op ons Hart - en opent zo de weg tot meer gaan leven vanuit dit Centrum, beter afgestemd op de hogere frequenties in deze ‘Nieuwe Gouden Tijd’ op de ‘Nieuwe Aarde’. Het proces ondersteunt ons om meer in onze Kracht te staan, in ons helings- en eenwordingsproces; in het aanboren van meer innerlijke vrede. Meer Vrede in onszelf leidt tot vrediger met elkaar en met situaties omgaan.

𝗘𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗶𝗴 𝗞𝗲𝗿𝘀𝘁𝗴𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗻𝗸 𝗮𝗮𝗻 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 juist in de periode, waarin zo vaak de wens geuit én gebeden wordt voor Vrede op Aarde. We stemmen af op elkaar, op opgestegen Meesters en andere Lichtwezens.
Vorig jaar zijn op diverse locaties in binnen- en buitenland Kristal Licht Codes avonden georganiseerd waar veel mensen op afkwamen. Nu stemmen we af op de zogenaamde upgrades! Je kan ook deelnemen als je er vorig jaar niet bij kon zijn. Geef je wel even tijdig op zodat je verzekerd bent van deelname!


𝑨𝒂𝒏𝒎𝒆𝒍𝒅𝒆𝒏 𝒃𝒊𝒋
♥ 𝒗𝒂𝒏𝒉𝒂𝒓𝒕𝒆𝒄𝒐𝒂𝒄𝒉𝒊𝒏𝒈@𝒈𝒎𝒂𝒊𝒍.𝒄𝒐𝒎 ♥
(𝒋𝒆 𝒃𝒆𝒏𝒕 𝒗𝒆𝒓𝒛𝒆𝒌𝒆𝒓𝒅 𝒗𝒂𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝒑𝒍𝒆𝒌𝒋𝒆 𝒏𝒂 ontvangst van je betaling en een bevestiging van jouw deelname per mail)


★ dit grootse kerstcadeau aan jezelf kost je slechts €20,00 bij betaling per bank:

t.n.v. HeartSoulutions

IBAN: NL77ASNB0781240492

★ €22,50 aan de deur (cash en gepast graag) ★
✿ 𝐈𝐍𝐋𝐎𝐎𝐏 vanaf 𝟏𝟗.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫 ✿ 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓 𝟏𝟗.𝟑𝟎 𝐮𝐮𝐫 (de deur sluit om 19.30 uur dus daarna kan je er niet meer in) ✿

。voel je vrij je gezuiverde kristallen mee te nemen
。indien er voldoende plek is kan je liggen op een matje; neem dat dan zelf mee en denk aan een dekentje / kussentje
。voor meer info over Ariette en haar werk check www.vanhartecoaching.nl (NL) of www.ariettelove.com (Engels) of Facebook / Instagram (Ariette Loeffen en ook Ariette Love).

𝘈𝘳𝘪𝘦̈𝘵𝘵𝘦 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘮𝘪𝘥𝘥𝘦𝘭𝘴 𝘩𝘢𝘢𝘳 ’𝘓𝘪𝘤𝘩𝘵𝘥𝘪𝘦𝘯𝘴𝘵𝘦𝘯’ 𝘢𝘭 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘶𝘪𝘻𝘦𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘦𝘭𝘥 𝘨𝘦𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵.

Wil jij een workshop in jouw omgeving of centrum?

Als je een groep van minimaal 6 betalende personen bij elkaar hebt kom ik graag jullie kant op. Stuur me een bericht om meer te weten te komen en te overleggen.


klik hier voor de link naar de evenementspagina op Facebook

Rainbow Crystalline Light Codes

een Video als voorproefje op wat je o.a. tijdens een Kristal Licht Codes bijeenkomst kunt verwachten...

Kristal Licht Codes Activatie

Inmiddels heb ik op diverse plekken in Nederland mogen werken met de activatie van de Kristal Licht Codes. Deze werden allemaal erg goed bezocht werden én we hebben hele mooie reacties gekregen over wat mensen tijdens de bijeenkomst voelden en ook erna ervaren hebben. (Daarover lees je hieronder nog wat meer).

Tijdens de bijeenkomsten co-creëren we gezamenlijk een Krachtig veld van Licht waarin we ons volledig open kunnen stellen voor deze Kristal Licht Codes. 

De bijeenkomst is grofweg ingedeeld in 2 delen. We beginnen met ons af te stemmen. In het Hier & Nu zijn. 

Dan leid ik een eerste meditatie die erop gericht is de chakra's en alle lichamen (van fysiek tot in alle auralagen) diep te reinigen. Dit reinigen is nodig om ons 'systeem' (het geheel van lichaam, geest en ziel) zo vrij mogelijk te maken zodat we deze nieuwe frequenties optimaal in ons op kunnen nemen. Wat optimaal is verschilt per persoon; de ene persoon heeft nou eenmaal nog meer 'ruis op de lijn' dan de ander. Iedereen zal dus ook een andere ervaring opdoen, tijdens de bijeenkomst zelf en ook tijdens het integratieproces daarna. 

Tijdens het tweede deel gaan we dan echt aan de slag met de Kristal Licht Codes. De Kristal Licht Codes zijn nieuw. Ik heb doorgekregen dat ik met deze codes moest gaan werken en ze mocht gaan initiëren en activeren bij de zielen die daar nu aan toe zijn tijdens hun evolutie- en ascentieproces.

De Kristal Licht Codes hebben een hele hoge frequentie, ofwel een hele hoge energie, die niet 'van hier' is. Ze komen rechtstreeks vanuit 'de 'Bron'. Tijdens de meditatie / activatie leid ik jullie hier dan ook naartoe. Vervolgens stromen de codes je 'systeem' in en activeren daar o.a. DNA-deeltjes die voorheen 'slapend' waren. Dit leid ertoe dat meer van jouw potentie wakker gemaakt wordt. Als gevolg hiervan zul je meer van jouw mogelijkheden gaan ontdekken en dus ter beschikking krijgen. In die zin ondersteunen de Kristal Licht Codes je in het proces van meer van jezelf Ont-Wikkelen; en hoe meer wikkels je afpelt, hoe meer van je gaves aan de oppervlakte komen en ook hoe meer Licht je door je 'kanaal' kan laten stromen, waardoor jij anderen weer beter kan ondersteunen in hun proces. Door wat jij jezelf geeft en laat zijn ben je dus een belangrijke schakel in datzelfde (ascentie)proces voor anderen, zelfs als je niet professioneel op dat gebied met anderen werkt. Door het energieveld wat in jou verandert word jij een wandelend hoog frequent 'veld' dat in een ander - die daaraan toe is - 'iets' wakker zal maken, gewoonweg doordat jouw 'veld' (aura) in contact komt met dat van hen. En zo brengen we elkaar gezamenlijkj naar de Nieuwe Realiteit van Hoger Bewustzijn op de Nieuwe Aarde. 

Wil jij dit bij jou in de buurt? Informeer naar de mogelijkheden!

Kristal Licht Codes info algemeen

In deze Nieuwe Gouden Tijd is de aarde - en zijn wij als mensheid - bezig te evolueren. Het hele universum verhoogt in frequentie. De aarde gaat daarin mee. Wij mensen trillen hier ook op mee. 

Ariëtte Loeffen is een Lichtgids die als kanaal bepaalde ‘technieken’ door mag geven die ondersteunend zijn in het gemakkelijker (leren) afstemmen op deze andere frequenties. Dit helpt ons in ons helings- en eenwordingsproces. 

Op deze bijeenkomsten mag Ariëtte een lichttransmissie geven genaamd ‘Kristal Licht Codes’. Deze transmissie werkt onder andere in op ons Hart en opent zo de weg tot meer gaan leven vanuit ons Hart. Dat is immers wat van ons gevraagd wordt in de nieuwe Gouden Tijd: ons Hart volgen en van daaruit keuzes maken; ons Hart het Centrum laten zijn dat ons leidt. Deze Kristal Licht Codes worden 'gedownload' nadat wij ons kanaal gezamenlijk geopend hebben. We co-creëren hierin als groep en met de opgestegen Meesters en andere Lichtwezens.

Ariëtte heeft inmiddels al jarenlang een eigen praktijk in Venray (voorheen in Almere en Utrecht) en reist de hele wereld rond om er, op verzoek, sessies en bijeenkomsten te houden (van Hawaii tot aan Bali). Zij heeft jarenlang wekelijkse en maandelijkse Lichttransmissies gegeven waaraan duizenden mensen van over de hele wereld hebben deelgenomen. Ariette is opgeleid tot professioneel maatschappelijk werkster, maar heeft er inmiddels voor gekozen haar leven volledig te wijden aan dit ‘Lichtwerk’. 

Enkele jaren geleden werd zij geïnitieerd in het werken met de 6D Chakra Kristal Activaties (waarover hier meer te lezen is). Zij was één van de eerste twee personen die dit verder mochten gaan geven. Ondertussen heeft zij dit bij vele mensen mogen activeren - zowel in Nederland als daar buiten - en deze mensen hebben in hun ontwikkeling enorme sprongen gemaakt. 
De ‘Kristal Licht Codes’ waar ze op deze bijeenkomsten mee zal werken is onderdeel van de reeks ‘Healing with the Crystalline Spheres’ (‘Helen met de Kristal Lichtbollen’). 

meer over Ariëtte op Facebook (zie ook onderaan voor overige social media): Ariette Loeffen en Ariette Love of Instagram: ariettelove444 en arietteloeffen

Wie wil mag een matje meenemen om de geleide meditatie liggend te ondergaan. Neem ook zeker je (gezuiverde) kristallen mee waarvan je het idee hebt dat ze erbij mogen zijn. Zodat ze deze frequenties ook kunnen opnemen en mee ondersteunen in deze avond !!!

Deze mooie bijeenkomsten hebben een eigen bijdrage van slechts € 15,00 

ook Kristal Licht Codes bij jou in de buurt?

Voel je een grote JA, daar wil ik bij zijn maar lukt het je niet vanwege de afstand of de data? Informeer gerust naar opties. Stuur me een mailtje en ik zal z.s.m. reageren.

Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn.

Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn.

Het is ons licht, niet onze schaduw, dat ons het meest beangstigt.

We vragen onszelf

Wie ben ik om briljant te zijn, prachtig, talentvol, fantastisch?

Maar, wie ben jij om dat niet te zijn?

Je bent een kind van God.

Je onbelangrijk voordoen bewijst de wereld geen dienst.

Er is niets verlichts aan je klein maken opdat andere mensen zich bij jou niet onzeker zullen voelen.

We zijn allemaal bedoeld om te stralen als kinderen.

We zijn geboren om de glorie van God die in ons is te openbaren.

Die is niet alleen in sommigen van ons;

Die is in iedereen!

En als wij ons licht laten stralen, geven we onbewust andere mensen toestemming om hetzelfde te doen.

Als wij van onze eigen angst bevrijd zijn,

Bevrijdt onze aanwezigheid vanzelf anderen.

~ Marianne Williamson ~