van HarteCoaching


Leven in je Hart

Moeiteloos Mediteren - NIEUWE cursus: Geef je snel op en kom ook in aanmerking voor de flinke korting

MOEITELOOS MEDITEREN

De methode die mediteren echt moeiteloos maakt! - NU met fikse korting

CURSUS MOEITELOOS MEDITEREN

Vernieuwde verbeterde cursus vanaf donderdag 1 november 2018

Misschien heb je het idee dat je moet leren gedachtenloos te zijn, terwijl dat jou maar niet lukt omdat er maar gedachten blijven komen. Misschien raak je gefrustreerd omdat je er niet vaak genoeg voor gaat zitten naar jouw idee. Misschien voel je hoeveel onrust je in je lijf hebt als je gaat zitten mediteren en denk je dat je het/iets dus niet goed doet.

De cursus Moeiteloos Mediteren is erop gericht om mediteren gemakkelijk en ook leuk te maken. Maar ook om je erin te ondersteunen weer ontspannen te raken als je je al gespannen voelt.

Om in het ‘Nu’ terug te komen, in je eigen kracht; niet alleen tijdens mediteren, maar ook op andere momenten door de dag heen.

Ik hoop er een bijdrage aan te leveren dat het echt leuk en fijn is om wat mij-tijd te nemen, dat dat moeiteloos kan en niet eens lang hoeft.

Zélfs tijdens (!) een vergadering, in de file, een woordenwisseling, stress, etc. kan je bepaalde technieken die je hier leert (ongezien) toepassen, die je kunnen helpen om ter plekke terug te komen in je eigen Kracht en Centrum.

In deze cursus leer je op een andere manier mediteren dan je wellicht tot nog toe geprobeerd hebt. We werken nl. doorgaans niet met de adem maar met aandacht. Toch is het niet hetzelfde als mindfulness, waarin ook met de aandacht gewerkt wordt, al zijn er wel raakvlakken. Maar er zijn ook raakvlakken met andere ‘disciplines’.

De cursus Moeiteloos Mediteren is ontstaan naar aanleiding van een workshop waar ik ooit naar toe ging om een nieuwe healing-methode te leren. We deden er enkele heel eenvoudige en kortdurende oefeningen.

Tot dan toe had ik al jarenlang geprobeerd om te mediteren, om er ontspannen van te worden, maar ik raakte er vaak juist gefrustreerd van en dacht regelmatig dat dat kennelijk niet voor mij was weggelegd. Daar baalde ik van want mensen die het konden daar kon ik met verlangen naar kijken: “Dat wil ik ook.”Als ik op mijn adem moest letten kreeg ik het echter vaak benauwd en voelde ik dat mijn adem hoog in mijn borst zat in plaats van laag in mijn buik. Of in mijn hoofd leek de chaos tijdens het mediteren toe te nemen in plaats van dat er meer rust kwam.

Deze meditatie methode is dus eigenlijk ontstaan vanuit frustratie! En omdat ik een mega eye-opener kreeg dankzij die healing workshop die ik volgde. Eén simpele oefening bracht me zelfs zoveel rust dat ik het uit mezelf dagelijks ging oefenen. En de gevolgen strekten heel veel verder dan ‘nu wel gemakkelijk kunnen mediteren’. Het slapen – tot dan toe al sinds mijn kinderjaren een ramp – ging nu doorgaans ook goed; even 5-10 minuten een oefening voor het slapen-gaan doen (kon lekker liggend) en ik was ‘onder zeil’. Ook mijn adem zakte vanzelf richting mijn buik, wat leidde tot meer ontspanning door de dag heen, minder hoofdpijn en andere lichamelijke klachten. Vanuit die ontspanning ging ik tevens automatisch anders tegen gebeurtenissen die me ‘overkwamen’ aankijken. Kortom: het heeft eigenlijk op mijn leven doorgewerkt. En dat doet het nóg!

“Als iets zo simpel is dat zelfs ik kan leren mediteren dan is dat iets wat ik door wil geven!”, zo besloot ik.

Zo is deze cursus jaren geleden tot stand gekomen. Ik heb nu al vele groepen gedraaid (cursussen, dagworkshops, teams van bedrijven en zelfs een keer een vriendenuitje) en de term Moeiteloos Mediteren bewijst zich iedere keer weer...


CURSUS:

In deze cursus leer je heel gemakkelijk deze methode, waarvan je je leven lang plezier kan blijven hebben! Vooral als je er tussentijds (én na de cursus) thuis mee bezig blijft en het je meer en meer eigen maakt.

Ook gemakkelijk willen leren ontspannen en benieuwd naar hoe dat gaat 'Moeiteloze Meditatie'? Je kan je hier nu al voor opgeven:

DATA (donderdagavonden van 19:30 tot 21:15 uur in of nabij Venray)

01-11-2018

15-11-2018

22-11-2018

29-11-2018

06-12-2018

Tijd: 19:30 uur tot 21:15 uur te Venray (na ontvangst van je aanbetaling krijg je een bevestiging dat je mee kan doen. Het adres ontvang je zodra de groep vol zit).

KOSTEN:

Deze cursus t.w.v. €199 bied ik NU tijdelijk MET HOGE KORTING aan; je betaalt maar €108 totaal voor alles wat je krijgt!!.

Benieuwd geworden? Je kan via mijn YouTube-kanaal alvast kennismaken met een paar oefeningen uit Moeiteloos Mediteren, bijv. deze 'Het Experiment met de vingertop' of deze 'Het in het NU proces'.

LET OP:

Om verzekerd te zijn van een plek in de cursus dien je de aanbetaling van €40 z.s.m. te voldoen. Dit kan middels de knop hieronder OF kijk onder 'Tarieven' voor het bankrekeningnummer.

De lila slideshow hieronder geeft wat ervaringen weer van deelnemers uit de meditatie cursussen die ik de afgelopen jaren gegeven heb.

Verder vind je op mijn YouTube kanalen enkele oefeningen uit de cursus Moeiteloos Mediteren. Het staat je vrij je te abonneren op mijn YouTube kanalen (van HarteCoaching - Ariette Loeffen en Ariette Love) zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste updates.

naar boven

Bankgegevens (zie ook bij Tarieven)

Alle bedragen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Bankrekening t.n.v.:

van HarteCoaching

IBAN: NL92TRIO0391144189 - BIC: TRIONL2U

vermeld svp duidelijk de dienst die je afneemt

WORKSHOPS

Heb je interesse maar kan je niet wekelijks deelnemen aan de cursus in Venray? Bij voldoende animo geef ik een 1-daagse workshop!

Heb je minimaal 4 mensen die dit net als jij willen leren en kan het bij jou thuis? Ook dat is mogelijk!

Mail of bel voor de mogelijkheden.

MEDITATIES overig

Deze geef ik doorgaans tijdens workshops of retraites, maar ik bied ze ook gratis aan via mijn YouTube kanaal (het icoontje vind je onderaan de pagina).

Ze wisselen iedere keer omdat deze ter plekke ontstaan. Ik laat me leiden door wat in me opkomt. Jij mag zitten in een stoel of - zoals meestal gebeurt tijdens bijeenkomsten en workshops - comfortabel gaan liggen.

Op YouTube staat een Nederlandstalig filmpje ('het Gouden Licht van Vrede') en enkele Engelstaligen, waaronder deze 'Golden Light of Peace'. 

Het is slechts een kleine greep uit wat geboden kan worden, omdat ze ontstaan 'in het moment'. 

naar boven

BEDRIJVEN en ORGANISATIES

Wil je in jouw bedrijf of organisatie eens iets anders? Maar wél iets moeiteloos dat je samen met je collega’s kan doen? Denk bijvoorbeeld aan een teamdag. Ik kom hartstikke graag om jullie te helpen beter te ontspannen tijdens je werkzaamheden maar nodig jullie ook graag hier in de buurt uit in een prachtige ruimte in de natuur.

Mail of bel voor de mogelijkheden.

Nieuwsbrief ontvangen?