van HarteCoaching


Leven in je Hart

de BronReis©☆ 

de BronReis - thuiskomen in jeZelf

Wat is de BronReis©☆?

WIE ben je?

WAT ben je?

WAAR ben je?

Zijn dit vragen die jou bezig houden

of die nu, als je dit leest, 'iets' in jou roeren?

Lees dan verder...

De BronReis©☆ is een unieke aanpak waarin je ertoe uitgenodigd wordt te ervaren wat je werkelijk bent: Volledig Vrij!

Je zou ook kunnen zeggen dat je er toe ver-/ geleid wordt je Ware Aard te ontdekken, ofwel ‘wie’, ‘wat’ of ‘waar’ JijZelf echt bent…


Het is lange tijd ‘in’ geweest om diep te graven naar oorzaken en naar het zoeken van verklaringen voor problemen die mensen ervaarden. Wat echter bleek is dat mensen doorgaans steeds weer terugvielen in die energie van toen en dat het hen niet vrijer of blijer maakte. Je kan je er in de behandeling heel erg op richten uit te gaan pluizen hoe het kan dat iemand zo zorgelijk is, maar je kan ook kiezen voor een veel directer pad. Een pad dat uitgaat van wat er NU is en je leert volledig present te zijn. Zodat je echt kan leven vanuit je Hart en jouw unieke talenten tot uitdrukking kan gaan brengen.

Voor wie is de BronReis©☆?

Dit pad kan begaan worden door mensen die hiervoor echt open staan en een ‘JA’ voelen, al kunnen ze (rationeel) niet verklaren waarom dat zo zou zijn. Wij westerlingen hechten zoveel waarde aan ons verstand, moeten alles maar kunnen verklaren. En onze mind is absoluut van waarde. Maar ondertussen lopen steeds meer mensen vast en neemt dat bijna epidemische vormen aan; ze krijgen een burn out of andere onverklaarbare (lichamelijke of mentale) klachten.

Gevoelens en emoties worden nogal vaak weggewuifd als we ze niet kunnen verklaren. Terwijl die er niet voor niets zijn! Ze hebben ons iets te vertellen. Ook als het zg. nare gevoelens zijn als angst, verdriet of boosheid. We hoeven er niet naar te handelen, maar ze in zekere zin wel degelijk serieus nemen.

Het is tijd dat we gaan leren niks meer onder het tapijt te stoppen, maar bloedeerlijk te zijn -  vooral tegenover onszelf - en onze verantwoordelijkheid voor ons eigen geluk te nemen.

Dat vergt een zekere vastberadenheid en ook wel moed, vandaar dat het voelen van die ‘grote JA’ zo essentieel is. Het betekent namelijk o.m. dat dingen zoals je ze gewend was herzien worden. Je gaat ontdekken dat je als het ware heel veel meer bent én kan dan je altijd gedacht hebt en dat kan nogal wennen zijn… Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

BronReis©☆ sessie

Voor een sessie trekken we tussen de 1,5 á 2 uur  uit (het kan net wat langer of korter duren). Je kan zitten op een stoel of liggen op de behandeltafel. (Krijg je het snel koud neem dan een paar dikke sokken mee).

Tijdens de ‘Innerlijke Reis’ mag je je door Ariëtte’s stem laten leiden totdat je verbinding voelt met je oorsprong, met de Bron.

Het effect van de sessie(s) kan heel diepgaand zijn en grote veranderingen tot gevolg hebben.

Het wordt ook wel ervaren als een ‘thuiskomen in jeZelf’

De sessie wordt voor je opgenomen.

Een pré voor deze sessies is dat mensen al een bepaalde mate van (lichaams)bewustZijn hebben.

(Als ik nog niet eerder met je gewerkt heb kan het zinvol zijn eerst een kennismakingsgesprekin  te plannen zodat we kunnen inschatten of een BronReis©☆ op dit moment het juiste is voor jou).


  voor een BronReis©☆ sessie betaal je €150,- (dit is incl. waardevolle geluidsopname die je keer op keer kunt afluisteren)

BronReis©☆ Scholing - Opleiding

Behalve individuele BronReis©☆ sessies, is het ook mogelijk voor behandelaars en therapeuten om - in een select gezelschap - hierin zelf opgeleid te worden.

Neem contact op met Ariëtte als je hier die zg. ‘JA’ voor voelt.