van HarteCoaching


Leven in je Hart

COACHING

Zit je vast in bepaalde patronen? Heb je het gevoel dat er meer moet zijn dan hoe je leven nu loopt? Loop je vast op je werk of in je relatie? Voel je je uitgeput en weet je niet waarom?

Als je echt verbonden bent met je eigen Kern, als je ‘leeft in je Hart’, ben je verbonden met je innerlijke kracht en wijsheid. Dan ben je in staat om te leven vanuit jouw volledige potentieel. Je brengt je talenten naar buiten en mensen raken als vanzelf geinspireerd door jouw aanwezigheid. Daar, in je Kern, zijn de antwoorden op je vragen te vinden.

Om Heel te worden en te stralen is het van belang dat álles van jou er mag zijn. Dat je álles wat er (in jou) is leert accepteren. Mijn benadering is daarop gericht en grijpt in op jou als geheel: lichaam, ratio, geest, emoties, hart en ziel.

Ik ondersteun je graag op je pad van Zelf ont-Wikkeling* om in verbinding met je Hart te leven, zodat je met een vervuld gevoel en stralend door het leven gaat.

Iedereen heeft wel van coaching gehoord, maar de term wordt zo algemeen gebruikt dat enige uitleg van wat ik aanbied op zijn plaats is.

Ik heb een holistische visie en zie de mens als geheel: Lichaam, geest, verstand, hart en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Negeer je één of meer aspecten dan heeft dat effect op de rest.

Al mijn ervaringen, al mijn opleidingen, maken dat ik een zg. ecclectische aanpak heb. Ik heb een grote gereedschapskist en pas daaruit toe wat op dat moment bij jou past en wat je nodig hebt. De ene keer is dat alleen een gesprek, een andere keer combineren we dat met een meditatie, we kunnen de natuur in gaan of je krijgt een oefening/creatieve opdracht.

Wat ik terugkrijg van mensen is dat ze zich heel snel op hun gemak voelen bij mij en me vertrouwen - ze voelen zich gezien en in hun waarde gelaten. Ook kan ik snel tot de kern doordringen.

Dit komt doordat ik vanuit mijn hart aansluit bij jou. Ik wil jou echt zien en weten wat jou drijft zodat jij ook jezelf in een ander licht leert zien. Durft te kiezen voor wat je in je hart wenst.

Ik duik niet met jou het verleden in om dat verleden te gaan ontleden.

Ik kijk vanuit het NU. Waar loop jij NU tegenaan?

Door in verbinding te zijn met je hart los je obstakels in het NU op en kun je richting geven aan je leven zoals jij dat wenst.

Zie het als een ontdekkingsreis waarbij ik een poosje met je op je pad meeloop. We gaan ontdekken wat jou goed doet en dan vooral hoe jij jezélf weer goed doet, zodat je je weer in je kracht voelt staan en het leven met alle uitdagingen aankan.

Coaching kan tijdens een persoonlijke ontmoeting, 1-op-1 in de praktijk, tijdens wandelcoaching in de natuur, of middels een Skype-sessie.

Afspraak:

Bel of mail me als je een afspraak wilt maken of vragen hebt.


naar boven


Nieuwsbrief ontvangen?