van HarteCoaching


Leven in je Hart

6D KRISTAL CHAKRA ACTIVATIE

Algemene doel van de 6D Kristal Chakra Activatie:

Verhogen van je frequentie en vibratie, afgestemd op deze Nieuwe Tijd.

Deze sessies kunnen via Skype gedaan worden of face-to-face. Zorg dat je comfortabel zit of ligt en dat je het warm genoeg hebt. 

Je kan een afspraak hiervoor maken via de mail of je kunt me bellen (zie onderaan bij contact).


Sessie 1:

Je huidige chakra systeem wordt allereerst uitgelijnd en verbonden met de Bron. Er vindt een energie-upgrade plaats. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een holografische hexagonale wit-gouden licht constructie.

Oude energieen, die niet langer passen bij je huidige hogere vibratie, worden afgevoerd. De oude, 3D chakra’s, worden verwijderd als de nieuwe, 6D chakra’s, geinstalleerd zijn. Velen ervaren een gevoel van verlichting en een zachte energie; ons ware zelf komt door.

Vervolgens stromen de kristalcodes binnen. Er wordt een sterke verbinding tot stand gebracht tussen de Bron, jouzelf en de kern van de aarde. Door deze connectie zal je merken dat je vaker gewoonweg een ‘weten’ hebt, kennis aan kunt boren die je voorheen niet had.

Je algehele vibratie is enorm opgewaardeerd na deze sessie.

De eerste sessie duurt gemiddeld 1-2 uur. Vervolgens dien je minimaal 7 dagen te wachten voor je sessie 2 doet. In de tussentijd kan oude energie losgelaten worden en je lichaam kan wennen aan de hogere trilling.


Sessie 2:

De tweede sessie begint met een herhaling van het eerste gedeelte van sessie 1 om dit te ‘verzekeren’. Dan stroomt er nieuwe energie binnen met een zeer hoog trilling. Dit vloeit vervolgens uit richting je aura om daarna, vanzelf, nog verder dan dat.

Als één en ander bestendigd is kan deze nieuwe hoog frequente energie daar gaan waar het nodig is om nog grondiger te reinigen; zowel in je persoonlijke veld als in de omgeving.

Dit nieuwe Kristalveld zal met ons gaan waar wij gaan en zo aanraken wat geraakt mag worden, wat gereinigd mag worden en wat in vibratie verhoogd kan worden. Het is een veld dat alsmaar toeneemt.

 De tweede sessie duurt gemiddeld 1 uur.

Nieuwsbrief ontvangen?